Verzendinformatie

 

Verzendingen vinden plaats via PostNL via onze vestiging of UPS door OWC Benelux op basis van de actuele tarieven. LEVERING & BETALING 
Bestellingen die u plaatst kunt u bij u thuis laten bezorgen of via een servicepunt afhalen. 
Het is altijd noodzakelijk dat u uw bestelling via de website of telefonisch via de klantenservice plaatst. Bestellingen leveren wij bij voorkeur compleet uit in een pakket. 
Onze artikelen hebben echter variabele levertijden. Het is mogelijk dat een bestelling in deelleveringen geleverd wordt. 
In onderstaand overzicht vindt u de lever- en betaalmogelijkheden die Seagull advies & assistentiel u biedt. 

LEVERINGSWIJZEN 


Thuisbezorgen (zie onderstaande tabel met tarieven) 

BEZORGTARIEVEN 

Tot een bedrag van Euro 250,- zijn de verzendkosten (incl. behandelingskosten) 5,99 Euro.
Boven Euro 250- excl. BTW sturen we de goederen gratis naar u toe.
De bezorgtarieven zijn van toepassing wanneer u betaald d.m.v. een vooruitbetaling. 


N.B.: Bovenvermelde bedragen zullen bij wijzigingen van PostNL/UPS worden aangepast in de afrekening. 

BETAALMETHODEN 


Vooruitbetalen 

U betaald het verschuldigde bedrag via sisow iDeal, sisow Paypal (betalingskosten) of ander Sisow-methode (betalingskosten), waarna uw levering meestal binnen 248 uur wordt afgeleverd.

Het verschuldigde bedrag wordt van te voren overgemaakt op onze Rabo-rekening 1596.90.498 t.n.v. Seagull advies en assistentie te Veldhoven. Na ontvangst wordt het artikel of worden de artikelen binnen 48 uur verzonden.

 

 

De waardering van www.apple4you.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 6 reviews.

SEAGULLADVIES

Ons motto: De toegevoegde waarde zit ‘m in de benadering. We zijn een webshop. Dat betekent dat je via de website een bestelling plaatst en wij die zo snel mogelijk bij je afleveren. Liefst binnen 24 uur, mits alles op voorraad is. Maar, we zijn meer dan een webshop; service en verkoop via mail of de telefoon vinden wij minstens net zo belangrijk. Wij willen graag dat je een goed gevoel overhoudt als je bij ons hebt gewinkeld. En zoniet, laat het ons dan weten. Op bestelling leveren we wel de nieuwste AppleMacIntosh computers en verdere Apple hard- en software en de toebehoren hiervoor. Het advies, de ondersteuning en de service maakt ons uniek.

Neem contact op

0031641771085
seagull@apple4you.nl
seagulladvies