HD/SSD montage

 


 

HD/SSD montage


Een langzame iMac, MacBook Pro, Mac Mini of Mac Pro zorgt voor veel frustratie en dat is niet nodig. Het vervangen van de harde schijf voor een snelle SSD kan heel veel verschil maken. Met een SSD wordt je Mac significant sneller bij zowel het opstarten als tijdens het werken. De SSD kan in de meeste gevallen zowel in plaats van uw huidige harde schijf als naast uw harde schijf worden geplaatst. In het laatste geval kunt u er dan bijvoorbeeld voor kiezen om uw foto's, muziek en documenten op te slaan op uw harde schijf en uw besturingssysteem op de snelle SSD.

Als je te weinig HD-capaciteit hebt, kunt u in veel gevallen uw oude HD van uw iMac, MacBook Pro, Mac Mini of Mac Pro vervangen door een HD met meer opslagcapaciteit en/of snelheid. Hiervoor hebben we ook de HD upgrade kits voor verschillende iMac modellen.

De beschikbare SSD-kits zijn een doeltreffende oplossing om iMac, MacBook, Mac Mini op te waarderen.

 

De waardering van www.apple4you.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 6 reviews.

SEAGULLADVIES

Ons motto: De toegevoegde waarde zit ‘m in de benadering. We zijn een webshop. Dat betekent dat je via de website een bestelling plaatst en wij die zo snel mogelijk bij je afleveren. Liefst binnen 24 uur, mits alles op voorraad is. Maar, we zijn meer dan een webshop; service en verkoop via mail of de telefoon vinden wij minstens net zo belangrijk. Wij willen graag dat je een goed gevoel overhoudt als je bij ons hebt gewinkeld. En zoniet, laat het ons dan weten. Op bestelling leveren we wel de nieuwste AppleMacIntosh computers en verdere Apple hard- en software en de toebehoren hiervoor. Het advies, de ondersteuning en de service maakt ons uniek.

Neem contact op

0031641771085
seagull@apple4you.nl
seagulladvies