Guardian MAXimus

Guardian MAXimus
Newertech Guardian MAXimusNewertech Guardian MAXimus

Guardian MAXimus

Hardware RAID-1 (Mirrored) data redundant solutions

USB 3.0 / FireWire 800 / FireWire 400 / eSATA

High-performance solution provides "Live Activity" backup/data redundancy of your critical data with Plug and Play simplicity and whisper quiet cooling fan operation.

MAXimale prestaties en compatibiliteit
Onder de strakke en bescheiden behuizing van de Guardian MAX slaat het hart van een superbeschermer die klaar staat om snel, betrouwbaar en moeiteloos grote hoeveelheden kostbare gegevens op te slaan. De vooraf geconfigureerde RAID-oplossingen maken gebruik van twee gekoppelde razendsnelle SATA (Type I/II)-schijven die elk tot 6.0TB opslagcapaciteit hebben. Bovendien beschikken ze over een hoge-snelheid Oxford 936DS chipset met FireWire 800/400-, USB 3.0/2.0- en eSATA-poort die tot de snelste éénschijfbestandsoverdracht gerekend kan worden: tot 500MB per seconde! Er is ook een pakket beschikbaar met enkel de behuizing zodat u zelf uw harde schijf kunt invoegen. Door zijn verschillende interfaceverbindingen, maakt de Guardian MAXimus het eenvoudig om andere gespiegelde dataopslagprestaties aan een Macintosh of Windows-pc toe te voegen.
 
Newertech 14-delige Draagbare Toolkit

Newertech 14-delige Draagbare Toolkit

18,95

NewerTech 14-Piece Portable Toolkit   The NewerTech 14-Piece Portable Too.....

De waardering van www.apple4you.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 5 reviews.

SEAGULLADVIES

Ons motto: De toegevoegde waarde zit ‘m in de benadering. We zijn een webshop. Dat betekent dat je via de website een bestelling plaatst en wij die zo snel mogelijk bij je afleveren. Liefst binnen 24 uur, mits alles op voorraad is. Maar, we zijn meer dan een webshop; service en verkoop via mail of de telefoon vinden wij minstens net zo belangrijk. Wij willen graag dat je een goed gevoel overhoudt als je bij ons hebt gewinkeld. En zoniet, laat het ons dan weten. Op bestelling leveren we wel de nieuwste AppleMacIntosh computers en verdere Apple hard- en software en de toebehoren hiervoor. Het advies, de ondersteuning en de service maakt ons uniek.

Neem contact op

0031641771085
seagull@apple4you.nl
seagulladvies